Zumba Fitness tehokasta liikuntaa joka virkistää kehoa ja mieltä!

Lupaus uudelle vuodelle

Kiitokset vielä kaikille kuluneesta vuodesta. On ollut mahtavaa Zumbailla kanssanne. Ja suuri kiitos ihanista joululahjoista. Niistä jokainen yllätti minut täysin.

Tauko on tehnyt hyvää kehon palautumiselle. Samalla on ollut mukavaa huomata, miten keho kaipaa ja tarvitsee liikuntaa.

Viime viikkojen aikana on ollut jännää huomata, kuinka helposti tipahtaa vanhoihin käyttäytymismalleihin. Zumba tuo rakenteen viikkoon ja iltoihin. Nyt vapaalla olen istuskellut sohvalla telkkaria katsellen ja napostellen ties mitä.  Ihan pelottavaa, kuinka syvällä käyttäytymismallit ovat. Olen omalla tavallani suhtautunut tähän huvittuneen lempeästi, koska tiedän tilanteen muuttuvan ensi viikosta alkaen.

Iso syvällinen oivallalus on ollut kokonaisuuden ymmärtäminen. Ei riitä, että yrittää muokata ruokavaliota vaan on keskityttävä myös tilanteisiin, joissa syöminen tapahtuu, sekä tunnistamaan mielialoja, joissa syöminen karkaa käsistä.  Tasapainon löytäminen ja itsestä pitäminen sellaisena kuin on tuntuu olevan avain onnistumiseen.

Tein muutamia erilaisia uuden vuoden lupauksia ja hienoisista ujouden tunteista huolimatta jaan ne tässä kanssanne.

Aioin olla kevään aikana paremmassa fyysisessä kunnossa kuin 20-vuotiaana. Mitään painotavoitetta en asettanut. Tärkeintä on että tunnen oloni hyväksi.

Lisäksi haluan suhtautua myönteisesti stressiä välttäen kaikkin tilanteisiin ja tapahtumiin joka päivä.  Ja tietysti jokaiseen Zumba-tuntiin positiivisen rohkeasti heittäytyen.

Jos haluatte kuulla tilannekatsauksia, retkahduksia ja kommelluksia näiden kunninahimoisten tavoitteideni saavuttamisessa, laittakaa minulle viestiä :) Olisi myös mielenkiintoista kuulla, kiinnostaako muita syömiseen liittyvien asioiden kimurantit käänteet…

Tästä tulee tähänastisista paras Zumba-vuosi :) ja vuosi!

Hyvä uutta vuotta – toivottavasti kaikki unelmanne ja toiveenne toteutuvat, Krista

 1. 3 kommenttia

  • Mervi sanoo:

   Tekstisi oli paikka paikoin aivan kuin oman pääni sisältä. Olen (ja uskon että moni muukin on) ollut samojen asioiden äärellä. Tsemppiä uuden vuoden lupauksiin ja muista, että ”ajatuksen voimalla voit saada aikaan mitä vain!” Nähdään ensi viikolla! :)

   • Krista sanoo:

    Mukavaa kuulla Mervi :) Nähdään pian!

  • satu sanoo:

   Hei muru,
   sinä olet jo pitkällä kuntotavoitteissasi ja asetat positiivisen esimerkin meille muille siinä ihanasti. Kroppakin sulla on ihan uskomattomissa mitoissa. Tämä blogipäivitys oli kuitenkin aivan ihana ja mm. mulle tosi tarpeellinen, kun olen taistellut tässä joulusuklaista irti (tekisi mieli sanoa että laihoin tuloksin jos peili ei väittäisi muuta.)
   Toisaalta zumban kautta on tullut sellaista itsensä hyväksymistä, että aion tulla kevätkauden ekalle tunnille sellaisessa asussa, että… Ja mitäs sen onkaan väliä, jos ei ole ihan superkunnossa, sinne päinhän me ollaan koko ajan menossa. <3 Lukisin mielelläni lisää sun päivityksiä nimenomaan tätä ruokavaliota, joskin muutakin koskien. Sinä oot ihana ja muuttanut jo minun siinä kuin monen muunkin elämän. Soitellaan tässä ja viimeistään tiistaina nähdään. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*