Zumba Fitness tehokasta liikuntaa joka virkistää kehoa ja mieltä!

Pitkästä aikaa

Oi riemua. Pidin kesällä zumbataukoa, koska minulla oli valtava liikkeellä olon tarve: juoksin ja kävelin viikossa sata kilometriä, enkä sitten jaksanut muuta. Kun palasin kesälomalta, minuun iski pitkäaikainen flunssa, joten siksikin tunneille paluu lykkääntyi.
Jotkut olivat jo miettineet, mihin olin kadonnut. Huoli oli sikäli turha, että takaisin palatessani minua oli vähän enemmän kesäloman jäljiltä- vaatteet mahtuvat toki edelleen. Kävin loppukesästä kehoanalyysissä ja tulos oli hurja: jalat ovat kunnossa, muualla oli vähän korjattavaa. Toisin sanoen, zumbatunneille paluun aika.
Kävin tuossa joku hetki sitten parilla tunnilla, ennen kuin sairastuminen eristi minut moneksi viikoksi kotiin. Mutta tänään sitten pääsin vihdoin aloittamaan kunnolla. Tunti tuntui järjettömän tehokkaalta, kroppa inisi vastaan ja pää huusi kyllä, kyllä. Toisin sanoen: tunnille paluu, uudet biisit ja oma aika tuntuivat aivan mahtavilta.
Nauratti, laulatti ja kun kroppa känisi, lisäsin vähän tehoja. Nyt tuntuu kropassa, mutta aivan mahtavalla tavalla. Joskus tauko niistäkin asioista, jotka ovat kivoja, tekee vain hyvää- miten muuten osaisikaan kaivata mitään kivaa itselle, jos ne ovat aina siinä?
Olipas mukavaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja kasvoja. Eturivin paikkanikin oli jäljellä siinä, mihin sen jätin: täydessä salissa oli keskellä eturiviä juuri minun kokoiseni aukko. Siihen solahdin, niin kuin kohta taas solahdan vaatteisiini. Ja pakkohan tämäkin on kertoa: ostin viime viikolla joulunpunaisen mekon, sellaista kokoa joka olisi mahtunut minulle kesäkuun alussa. Ja nyt kun olen kertonut tämän, aion pitää syksyllä teidän kanssanne oikein hauskaa…ja mahtua mekkoon jouluna. Tsemppausta siis tarvitaan, joten muistakaahan tulla kaikki tutut ja uudet naamat taas mukaan pitämään hauskaa Kristan tunneilla.
Ja hei. Kertokaapas, miten pieni tauko voi vaikuttaa niin, että tunti oli todella huhhuh-kamaa. Olenko se vain minä, vai ovatko tunnit tulleet taas vauhdikkaammiksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*