Zumba Fitness tehokasta liikuntaa joka virkistää kehoa ja mieltä!

Zumbapukki kävi meillä! Ja kiitokset kuluneesta zumbavuodesta….

Joulu tuli ja joulu meni. Iloista oli ja pukkikin oli huomioinut mukavasti sekä kutistunutta vaatekokoa että harrastusten ykköstä. Nyt kaapissa on upouudet tanssilenkkarit sekä pikkuriikkinen zumbatoppi odottamassa sitä ihanaa päivää, jolloin tullaan taas olennaisen äärelle (tässä tapauksessa kohdataan silmästä silmään kaikki se, mitä joulutauolla on syöty, hih.)
Ette arvaakaan ( ja toisen kerran ajateltuna, ihan varmasti arvaatte, koska epäilen että blogin lukijoilla on samat fiilikset kuin minulla) kuinka paljon odotan uuden kauden alkamista. Juttelin jokin aika ennen joulua erään ”zumbanaisen” kanssa ja hänkin tuntui olevan jo tulisilla hiilillä, että ”eikös se jo kohta…” Ei ihan vielä, mutta hetken päästä kyllä.
Zumbapukki tuntui tietävän ihan tarkkaan, mitä tämä frouva paketiltaan tahtoi. Ensi vuoden puolellekin jatkan vielä joulua, kun saan vielä tilattua jostakin ne ihanat kulkusrannekkeet, joita en vielä saanut. Erehdyin myös ulkomaiselle nettisivustolle ihastelemaan, mitä kaikkea värikästä maailmalta saisi. Ja tasapainon vuoksi kuntoilulehden zumbatestiin, jossa muistin, ettei ne vaatteet vaan ne aatteet. Vaatteilla ei ole väliä, olennaista on musiikki ja fiilis kohdallaan. Mutta onhan se hauska välillä itseään palkitakin jollakin värikkäällä ja iloisella, kunhan sitä ei ole pakattu puolen kilon karkkipakettiin. (Joita niitäkin on tällä tauolla kyllä nautittu ihan luvan kanssa melkoinen määrä.)
Nyt ei muuta kuin iloista uutta (zumba)vuotta odottelemaan ja toivottavasti nähdään kaikki heti ensimmäisillä kerroilla. Minulla on ikävä teitä kaikkia ihmisiä…ja zumbaa ennen kaikkea. Keho oikein kihisee pysähtynyttä liikettä, joka odottaa purkautumistaan esiin vuoden ensimmäisillä tunneilla. Iso KIITOS jokaiselle kanssazumbaajalleni tästä uskomattomasta vuodesta, terveisin Satu.

 1. 2 kommenttia

  • Paula sanoo:

   Innolla täälläkin odotellaan tammikuun 10 päivää ja Raholan tuntia ;) Kiva nähdä taas teidät kaikki zumbailijat. Annetaan palaa ja pidetään hauskaa ;)

  • Johanna sanoo:

   Voi kun olis jo sunnuntai! Yli kuukausi tanssimatta… Milloin sairas, milloin jotain muuta… Jos nyt onnistuis pitään itsensä ja lapset terveinä sunnuntaihin asti, niin pääsis taas zumbaan! Voi kunpa se nyt olis vihdoin mun vuoro päästä tuulettuun (aivot ja kroppa kaipaa liikettä!!!). On ollut Satu suakin (ja Kristaa tietty!) hirvee ikävä! Nähdään!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*